Manteniments

Els manteniments són necessaris per garantir un estat i un aspecte òptim del nostre espai i imprescindibles perquè els nostres arbres, plantes i flors creixin forts i sans i el nostre Jardí es desenvolupi de la millor manera. És per això que tenim cura del seu espai i portem a terme els manteniments amb serietat i puntualitat, satisfent les expectatives de cada client segons les seves necessitats i les del jardí.
Revisem també tots els elements, garantint-ne el bon estat i la seguretat, aconseguint així que pugueu gaudir del seu espai amb totes les garanties i sense preocupacions En funció de cada necessitat oferim manteniments setmanals, mensuals, anuals i/o esporàdics.

  Ens adaptem a les necessitats del seu jardí:

  • Poda i pinçament de plantes, arbustos i tanques vegetals
  • Sega i manteniment de la gespa i retall de les vores per mantenir-ne l'estructura
  • Aireig, encebament i adobament de gespa
  • Sistemes de detecció de plagues
  • Tractaments fitosanitaris per a plantes, gespa i arbres
  • Eliminació de males herbes amb els productes adequats a cada cas, des d'herbicides preemergents fins a herbicides selectius de fulla ample o estreta.
  • Neteja de les fulles seques
  • Escarificat i ressembrat
  • Poda d'arbrat (comptem amb maquinària i personal especialitzat en treball en alçada)
  • Manteniment i control dels sistemes de reg
  • Manteniment de l'enllumenat.

Un dels nostres reptes és d'aconseguir sempre un reg eficaç per a totes les zones del jardí, és per això que planifiquem i instal·lem sistemes de reg eficients i de gran qualitat. Treballem amb els millors materials, un bon sistema de reg és clau per al bon creixement i desenvolupament de les plantes, del manteniment de la gespa i per l'optimització dels recursos hídrics.
Reg automàtic per aspersió, per difusió o per degoteig. Mecanismes de control, sistemes de sensors d'estalvi d'aigua intel·ligents segons la pluja i la humitat del sòl, que regulen el funcionament del programador que controla el reg.

Manteniments de piscines

Jarditec Trilles, compte amb la Certificació Acreditativa de Manteniment i tractament d'aigües de piscines d'ús col·lectiu i manipulació de productes, ens assegurem que el nostre personal estigui capacitat per tractar tot tipus d'instal·lació d'aigües, evitant tot risc sanitari en l'ús d'aquestes.

Control exhaustiu de l'aigua, tant pel que fa a desinfectants (cloro, plata, brom) com de pH, mesurant l'acidesa, l'alcalinitat, la duresa de l'aigua i la salinitat, amb mesures diàries de control. Neteja del fons, comprovem la transparència de l'aigua, el seu volum, així com la seva correcta circulació.
Controlem i revisem la instal·lació periòdicament: bomba, conduccions, "boquilles", "esquimers", filtres...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ContactE

Pressupost sense compromís, per qualsevol consulta, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Parc.18·19, Saneja
Guils de Cerdanya
17528, GIRONA

info@jarditectrilles.com

659 430 159

Your message has been sent. Thank you!